غذای سنتی عربی های دبی
این طعام با اسم طعامیا نیز آوازه دارااست . تور دبی زمان زیاد قابل قبولی برای میل کردن این طعام در جایی به غیر از کشور ایران است .
آنچه این خوراک را جذاب خیس می نماید این است که فقط نخود به همراه چاشنی های منحصر و بعضی صیفیجات معطر است! باورتان می شود نخود این قدر دوست داستنی و خوش طعم باشد؟!فلافل گلوله ای از نخود است که اسم آن از سه بخش فا – لا به لا – فل ساخته شده و زمانی آن را به گویش قطبیان معنا میکنیم میشود به طور کامل از نخود!
فلافل چهطور طبخ می شود؟فلافل از مواد نخستین ای دربرگیرنده نخود – جعفری – پیاز – آردنخودچی – سیر – فلفل سیاه – زیره سبز – تخم گشنیز – تخم مرغ – نمک و بقیه چاشنی های مد نظر شما است . ابتدا نخود را از چندی پیش تر فرمایید و بعد از آن با پیاز و سیر و اویه و سبزی معطر در ادغام کن بریزیم و مواد یک پارچه نتایج شده را با مقداری آدر ادغام کنیم و تخم مرغ را بهش بیش تر میکنیم .
در صورتیکه بهاین خوراک و غذای های این چنینی عشق و علاقه دارید حتما در مهاجرت به دبی از خوردن این غذا و یا پیش غذا غافل نشوید به طور حتم تجربه ای به یاد ماندنی و فراموش نشدنی خواهد بود.
[ بازدید : 188 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]